تردید برای انتخاب شریک زندگی

سلام من دختر ٢٩ساله ای هستم دو سال پيش يک خواستگار داشتم خانواده من موافق بودن اما خانواده خواستگارم خيلی راضی نبودن به خاطر همين اين خواستگاری ادامه دار شد من و خواستگارمم تو اين مدت رابطه تلفنی داشتيم ولی كم كم دلسرد شدم تا اينكه چند ماه پيش يک خواستگار ديگه اومد منم بهش علاقه پيدا كردم حالا بعد از ٢ سال خواستگار قبلی خيلی تلاش كرده و راضيشون كرده اومدن خواستگاری من الان موندم چيكار كنم عذاب وجدان دارم نميدونم بايد چيكار كنم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم متوجه حسی که دارید هستم اما درمسئله ازدواج به هیچ عنوان عذاب وجدان نباید معیاری برای انتخاب نهایی ما باشد. درازدواج های سنتی و در فرهنگ ما بیشتر اقایان انتخابگر هستند و از بین افرادی که شما را انتخاب میکنند شما حق انتخاب دارید. پس باید منطقی ترین و بهترین انتخابی که عقلانی ست واز لحاظ عاطفی هم میتواند برای شما مناسب باشد را انتخاب کنید. بنابراین بنشینید و معیار های خود را بنویسید و بین انتخاب های موجود فردی را که به معیار های شما بیشتر نزدیک است را انتخاب کنید. قبل از ازدواج باید سخت گیر و بعد از ازدواج باید سهل گیر بود.لطفا عجله نفرمایید و پیش از پاسخ دادن به خواستگارانتان از مشاوره حضوری هم کمک بگیرید. موفق باشید.