مشکل ارضا نشدن

سلام من اصلا با دخول ارضا نميشم.اوايل ازدواج به راحتی ميشدم اما الان بعد از ٣سال ديگه خبری از ارضا شدن نيست

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
آیا توی این مدت داروی خاصی مصرف می کنید؟ آیا زایمان کردید؟ آیا روابط عاطفی اتان با همسرتان مشکل پیدا کرده است؟ اگر این موارد را دارید طبیعی است که ارضا نشوید. اما اگر این موارد نیست حتما در گام اول به پزشک زنان مراجعه فرمایید و از ایشان مشاوره پزشکی بگیرید. اگر مشکل پزشکی دارید از طریق دارو حل می شود. اگر مشکل پزشکی نداشتید حضورا به همراه همسرتان مراجعه فرمایید.