راهی برای افزایش اشتها

با سلام من دچار کمبود وزن شدید هستم و خیلی بی اشتها ، از بچگی  لاغر بودم مشکل تیروئید ندارم برای اینکه علت لاغری مو متوجه بشم چه آزمایشاتی نیازه که انجام بدم و چه راهکاری برای افزایش اشتها وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
برای بررسی علت لاغری ابتدا آزمایشات سوء جذب و انگلها باید انجام شود و سپس آندوسکوپی کنید و در صورت عدم مشکل جسمی باید با روانشناس هم مشورت نمایید. برای افزایش اشتها بهترین کار یافتن علت بی اشتهایی است.