آسیب به کمر با سوارکاری

سلام خسته نباشید . میخواستم بدونم که آیا سوارکاری کردن برای من که مشکلی بابت کمر ندارم در حال حاضر و ۲۱ ساله ام ، میتونه باعث آسیب به کمر و یا دیسک بشه؟ چون تکون های زیادی به بدن و مخصوصا کمرم وارد میکنه . دلم نمیخواد دچار دیسک بشم . ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
قطعا برای انجام یک ورزش خاص باید امادگی جسمانی مورد نیاز ان رشته ورزشی کسب شود. پیشنهاد بنده برای شما این است که با شرکت در کلاس های پیلاتس و تقویت عضلات مرکزی بدن خود را برای این رشته ورزشی (سوارکاری) اماده سازید.
موفق باشید و تندرست