تخمدان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 78 بازدید 1 تبادل تجربه

من شهریور سقط خارج رحمی بدون دارو داشتم وخودبه خودسقط شدبعدسقط دو ماه پریودنشدم سونودادم تشخیص pco دادن دکتر گفت که بایدبه مدت سه ماه قرص سیپروترون کامپاندمصرف کنم اینم بگم که من قصدبارداری دارم میخواستم بدون این قرص واسه چیه وجزوقرصاضدبارادریه واینکه ممکنه باوجودخوردن این قرصاباردارشدیااصلامیشه باوجود pco باردارشدواینکه اصلا pco دقیقا یعنی چه. واینکه اگه باوجوداین مشکل وباخوردن این قرص باردارشدامکان سقط یاخارج رحمی یانقص جنین هست من واسه بارداری عجله دارم چون تنبلی تخمدان دارم وواسه بچه اولم شیش ماه دارومصرف کردم میترسم دیگه نتونم باردارشم اینکه سنم۲۸ساله

واینومیخواستم بدونم که آیاکاهش وزن تاثیری روبارداریم داره الان ۶۵ کیلوهستم با قد ۱۶۰میخواستم بدونم که مناسبه وزنم یاکاهش وزن بدم بهتره واسه بارداری؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بله ورزش کردن و کاهش چربی شکمی در رفع تنبلی تخمدان موثر است با توجه به وضعیت شما بهتر است یک دوره از قرص جلوگیری استفاده کنید و بعد از آن برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.

تجربه شما

ممنونم بابت راهنماییتون دکتر