سلام خسته نباشید.

من از 10خرداد تا الان که حدودا ۵ ماه از کورتاژ و بارداری مول ناقصم میگذره .مرتب تیتر بتا دادم ولی از ابتدا خوب بود اول ۹۵ بعد ۸۵ و همینطور پایین اومد تا به ۰/۵ رسید اما از نیم پایین تر نیومد دوباره هم از توی ماه آبان آزمایش تیتر بتا دادم بازم نیم بود .آیا خطرناکه ؟ مشکلی دارم؟ چرا صفر نشده؟ آیا کیست تخمدان میتونه روی تیتر بتا تاثیر بذاره؟

باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید من شهرستانی هستم و اینجا به اون صورت متخصص زنان نداریم اگه هم بیاد یک ماه بیشتر داخل کلینیک نمیمونن.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز عدد بتای خون شما نرمال است  و زیر یک است وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.