تغییرات دوماهه پریود

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 30 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من هرماه پریودم منظم هست و روال خونریزی  همیشه روز اول لک میبینم روز دوم و سوم نسبتا شدید هستم و تا روز ششم کمو کمتر میشه تا باز با لک همون ۷روز تموم میشم..اما ماه قبل بموقع شدم اما ۷روز خونریزی شدید داشتم.اینماه باز دقیق بود ولی خونریزیم روز دوم قطع شد بعد لک داشتم تا روز چهارم و بعد تموم. ۴ساله ازدواج کردم بدون جلوگیری حامله نشدم.همسرم واریکوسل داشتن عمل کردن دیماه پارسال والانم تحت نظر پزشک معالجش دوره دارو درمانی ۳ماهشو داره انجام میده..حالا با این اوصاف باید برم پزشک متخصص زنان و آزمایش  خاصی بدم یا نه؟؟ممنون میشم راهنماییم کنین🌷🙏🏻

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر کیفیت پریودتان مانند همیشه نبوده است جهت بررسی بیشتر آزمایش بارداری بدهید و بهتر است برای گرفتن نتیجه ، درمان را در مراکز ناباروری معتبر دنبال کنید. شب خوش

تجربه شما

سلام.امشب بی بی چک زدم منفی شد..ممنونم از اینکه پاسخ سوالمو دادین🌷