هپاتومگالی در نوزاد

با سلام

نوزاد من یک ماهگی زردی دایرکت ۶ داشت که ثابت بود بعد چهار ماه وقتی دکتر معاینه کرد براش هپاتومگالی مشکوک نوشت و یه سونو داد که قرار برم با توجه به اینکه من با شوهرم فامیل نیستیم و اینکه بچم وزن گیریش خوب بوده و جز مشکلات دلدرد و رفلاکس مشکلی نداشته آیا واقعا ممکنه براش مشکل ساز باشه؟ درمانش چجوریه ؟

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

بیلی روبین دایرکت در هر سنی بخصوص در بچه ها خیلی اهمیت دارد و باید بررسی شود.
تا سونوگرافی و بعضاً بررسی های تکمیلی انجام نشود نمیتوان بطور قطع نظر تشخیصی داد.