عفونت دندان عقل در بارداری

من هفته ۳۵ بارداری هستم والان روز چهارم هست که دچار عفونت شدید دندان عقل نیمه نهفته ام شده ام که گوش و فکم را درگیر کرده به طوری که دندانهایم روی هم چفت شده اند دکتر بهم پنی سیلین ۵۰۰ با چهارتا آمپول  پنی سیلین  و میترونیدازول تجویز کرده

درحال حاضر دوتا از آمپولها  و یک بسته و نیم از قرصها را مصرف کرده ام ولی بهبودی حاصل نشده

چکار کنم و چه دارویی در این هفته بارداری جایگزین کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با توجه به شرح حال شما باید به دندانپزشک مراجعه نمایید تا  ویزیت شده و کار دندان شما  فعلا در حد ضرورت انجام شود تا مشکل شما درمان شود موفق باشید.