درمان تب مالت کودک

سلام برادر من یک سال و نیم هست که تب و مالت گرفته و خوب نمیشه همه آمپولا قرصا و اینا را هم مصرف کرده هنوزم تب و مالتش روی ۳۴۰ باید چیکار کنیم و زانوی پاش شدید درد میکنه اول گفتن از تب و مالت بعد گفتن غضروفاش از بین رفته قرص بهش دادن بخوره هنوز درد داره میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

تب مالت رژیم های مختلف درمان دارویی دارد.
تحت نظر پزشک فوق تخصص عفونی کودکان باشید. مسلما ایشان بهترین تصمیم را برای بیمار شما اتخاذ خواهد کرد.