تهدید شدن هر روزه توسط پدر معتاد

با سلام و عرض ادب

من یه دختر مجرد هستم که با والدینم زندگی می کنم. پدرم معتاد به انواع و اقسام مواد مخدره. پدر و مادرم من با هم زندگی می کنن ولی مادرم فقط به خاطر ما بچه ها مونده تو زندگی و سرپرستی ما از تمام لحاظ (مالی، عاطفی و ...) به عهده مادرم بوده و هست. از طرفی با وجود درآمد زیاد پدرم، هیچ وقت کمکی به ما نکرده و هیچ وقت حس نکردم که پدر دارم و کلمه پدر به نوعی واسم گنگ و کمرنگ و چه بسا همراه با خاطرات تلخ و منفیه. هیچ خرجی و نفقه ای از طرف پدرم به ما نمیرسه و برعکس، ایشون سر سفره مادر من میشینه و پولهاش صرفا صرف خرید مواد، خونه، ماشین و یا حتی کمک به خواهر و برادراش میشه. پدرم نه تنها تاثیر مثبتی تو زندگی ما نذاشته بلکه تاثیرات مخربی به ما تحمیل کرده، مثل کتک زدن مادرم، فحاشی، مصرف مواد مخدر جلو چشم ما، نگهداشتن نوشیدنی های غیرمجاز تو خونه و....بدترین و تلخترین همه این کارای پدرم اینه که هر روز حداقل یه بار سر هر مساله کوچیکی مادرم رو تهدید میکنه که از خونه میندازتش بیرون. این در حالیه که پدرم بسیار آدم مغرور و خودخواهیه و ببخشید میگم به نوعی شده تف سر بالا!

کسی رو تهدید به بیرون پرت کردن از خونه میکنه که مسئولیت ما بچه ها کاملا به عهده مادرمه و حتی یه درصد اگه مادرم بره ایشون یه سکه سیاه هم به ما نمیده. متاسفانه تمام دارایی ما به نام پدرمه و به نوعی همه چی مال ایشونه، مادرم هم هیچ پس انداز یا سرمایه یا خونه و ماشینی ندارن چون درآمدشون زیاد نیست و هرچی هست خرج زندگی بخور و نمیر ما بچه ها شده. من واقعا میترسم. نه اینکه مادرم بره بلکه به خاطر اینکه زبونم لال روزی پدرم یه بلایی سرش بیاره یا سکته ش بده. هیچ کسی رو ندارم ازش بخوام با پدرم صحبت کنه. چند تا بزرگتر فامیل هستن اما اونا اصلا با پدرم کاری ندارن و ممکنه قبول کنن باهاش حرف بزنن ولی میدونن فرمالیته است.

پرسشم از محضرتون این هست که آیا راه قانونی وجود داره که بشه از طریق اون راه یه تلنگری به پدرم زد؟ ما ایشون رو به عنوان پدر همونجوری که هست قبول کردیم ولی این تفکر دو طرفه نیست. ما نمیخوایم بلایی سرش بیاد و حتی میتونم بگم مادرم ایشون رو دوست داره و بچه کوچیک خونمون به پدرم وابستگی عاطفی داره. فقط یه راهی باشه ایشون جایگاه خودش رو بشناسه. ممنونم ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل فریلنسر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام

از وضعيت پيش آمده متاسفم،شما يا مادر می توانيد موضوع تهديد و فحاشی و يا ترک انفاق را با كمک شهادت شهود(ساير اعضاء خانواده)در دادسرای محل زندگی مطرح كنيد.

همچنين مادر ميتواند حقوق مالی خويش از جمله مهريه و اجرت المثل ايام زوجيت را مطالبه نمايد

موفق باشيد