سلام ببخشید این عکس رنگی رو میشه یکم توضیح بدین خیلی نگرانم، دکتر گفت نرماله ولی چیزی که نوشته نرمال نیست،

پس از تزریق ماده حاجب کانال سرویکال و رحم  و هر دو لوله از ماده حاجب پر شده است.
کاویته رحم جا دار و بدنه funnel shaped و جسم رحم در قسمت وسطی حفره لگن و متمایل به چپ قرار دارد
در کاوینه اندومتریال تصویری، دال بر توده قضاگیر و یا دیفکت مشخص دیده نمیشود.
در سری کلیشه ها عدم تقارن کورنها میتواند نشانگر یک نوع واریاسون آناتومیک و یا نشان از شروع عارضه فیبرامتو از نوع انتراموارل لوکالیزه در این محل باشد

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

اگر سونوی نرمال دارید، این گزارش هم نرمال است.