بی توجهی هعمسر بعد از باداری

سلام خسته نباشيد❣️...

همسرم تا قبل بارداريم خوب بود رابطه چند بار در هفته و محبت و توجه داشت در دوران بارداريم زياد بهم توجه نميكرد و تا ٩ماه هيچ رابطه ای نداشتيم ،الان هم كه چهار ماه از زايمانم ميگذره همينطور هيچ رابطه ای نداريم و اصلا بهم توجه و محبت نميكنه

از صبح زود ميره سركار تا عصر وقتی هم برميگرده تا ساعتی كه ميخواد بره بيرون با گوشيش مشغوله (نا گفته نمونه رمز گوشيش رو ندارم و ميدونم داره خيانت ميكنه)

كارمون شده دعوا و بحث

راهنماييم كنيد تو رو خدا

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

خانم عزیز سلام.

ممنون از پیام شما. اولین سوالی که مطرح میشود این هست که نظر همسر شما قبل از تصمیم به بچه دار شدن چه بود؟ آیا تصمیم شما خواسته بود یا ناخواسته ؟ و مورد بعد اینکه روحیات و احوالات شما در دوره بارداری و بعد از آن چطور بود و آیا تغییرات خلق شما روی روابطتان با همسرتان تاثیر داشت؟ به نقطه آغاز شکاف بین خودتان خوب فکر کنید و با پیدا کردن آن برای حل مساله قدم بردارید.ببینید از کی اولین دوری بین شما پیش آمد؟ اگر موفق نشدید و همه چیز در ابهام است مستقیما این سوال را با همسر خودتان در میان بگذارید و به جای زیر متهم کردن همدیگر ابتدا مشکلات موجود را فقط ببینید و بگویید این فقط زمان شفاف کردن مشکلات است و قصدتان حل مساله است نه دعوا،سپس شما از احساس خودتان بگویید که دوست دارید به گرمی روابط سابق برگردید و چقدر ایشان را دوست دارید.، از وظایف جدیدی که هم شما بعد از تولد کودک دارید هم همسرتان صحبت کنید و برای داشتن فضای خصوصی دو نفره برنامه ریزی کنید. سپس از اینکه با اینکه فرزندتان را دوست دارید ولی هرگز فرزند جای محبت به همسرتان را نخواهد گرفت ایشان را از وجود علاقه نسبت به خودشان مطمن کنید چون خیلی از آقایان به طور ناخودآگاه فکر میکنند بچه قرار است مخل آرامش و صمیمیت روابط سابق با همسرشان شود. تعادل را در محبت کردن و توجه به فرزند و همسر خود نگاه دارید و از ایشان بخواهید به طور جمعی 3 نفره در کنار هم باشید نه به صورت جبهه مادر و بچه و پدر تنها. موفق باشید