چطور مادرشوهرمو راضی کنم برای عروسی گرفتن؟

حسم بهم میگه مادرشوهر مخالف عروسی گرفتنه و همسرمم داره به حرفش احترام میذاره با چه زبونی راضیش کنم چیکار کنم از خر شیطون بیاد پایین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام به شما خانم محترم.

حس شما برداشت شما از اتفاقات است و ممکن است واقعیت نداشته باشد. چرا به طور مستقیم درباره تاریخ برگزاری مراسم از همسرتان سوال نمیکنید؟ به فرض ممکن اگر حس شما درست باشد و خانواده همسرتان قصد دارند مراسم عروسی را برگزار نکنند علت را مستقیم از همسرتان جویا شوید. در واقع درباره همه مسائل شخصی ابتدا بین خودتان و همسرتان به توافق برسید و بعد آن را به خانواده ها اطلاع دهید در آن صورت وقتی تصمیم شما مشخص باشد کسی نمیتواند مانع انجام تصمیم مشترک شما و همسرتان باشد ، مهم رسیدن به نقطه تفاهم و درک متقابل بین شما و همسرتان هست. خواسته ها و شرایط همسر خود را برای برگزاری یک جشن بسنجید ، نگرانی هایش را بدون متهم کردن و با روی خوش بشنوید در اوضاع فعلی بدلیل شرایط اقتصادی یکسال اخیر جامعه برآورده کردن همه خواسته های مالی برای عروسی شاید امکان پذیر نباشد و همسر شما هم از همین موضوع واهمه داشته باشد این موضوع برای خیلی از جوانهای در آستانه ازدواج صدق میکند و شما تنها نیستید کافیست نگاهی به هزینه های خرید جهیزیه خودتان بیندازید ، شرایط مالی همسرتان را بسنجید ، درباره تعداد مهمانها و جزییات برگزاری مراسم با هم صحبت کنید ، خیلی در قید و بند رسومات دست و پا گیر نباشید .میتوانید با در نظر گرفتن نگرانی های همسرتان نشان دهید که همراه ایشان هستید نه فقط متوقع، در این صورت میتوانید هم جشن را داشته باشید و هم فشارهای مربوط به برگزاری جشن عروسی را کمتر کنید. اصل زندگی تازه بعد از جشن عروسی آغاز میشود و جشن نمادی برای این آغاز است، از مقایسه زندگی و مراسم خود با دیگران بپرهیزید و ببینید واقعا ارزش زندگی مشترک بیشتر است یا تنشهایی که به خود وارد میکنید. موفق باشید