سلام خسته نباشید من الان هفته ۲۷ بارداری هستم

وقتی ۱۲ هفته و ۴ روز سونو ان تی دادم crl حدود ۶ سانتی متر بود (۵۹ و خورده ای.ان تی رو ۲.۷ گفتن ان بی هم رویت شده

بعد از اون که غربالگری رو دادم لو ریسک(ریسک ۱ به ۴۳۰۰) گفتن.

وزنم ۸۴ بود و سنم ۲۴

که دکتر گفت با این ریسک و ان تی زیر ۳ نیاز به سل فری و اقدام دیگری نیست

۱۶هفته و ۳ روز غربالگری کواد مارکر رو دادم که اونم لو ریسک (ریسک ۱ به ۴۷۰۰) شناسایی شد

بعد هم آنومالی گفت همه چیز خوبه و ۴ تا حفره  قلب تشکیل شده که کلیه و مثانه و کلا همه آیتم ها در حد نرماله

ولی نمیدونم چرا این استرس من تموم نمیشه

ففط ان تی رو بالا زده وگرنه همه چیز تا الان نرمال بوده

به نظر شما بچه با این تفاسیر سالمه؟

میدونم که اینا تشخیصی نیست اما طبق تجربه ی خودتون فکر میکنید چون زیر ۳ بوده حرف دکترم درسته؟

۲تا آزمایشگاه برای مشاوره رفتم و ۲ تا دکتر

اونا میگفتن چون فقط ان تی بالا بوده اقدام خاصی نیازی نیست

اکوی قلب هم نمیخواد بدی چون قلب و اینا اکی هست از لحاظ تشکیل شده حفره هاو این چیزها

ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

طبق توضیحات شما، مورد نگرانی شما را متوجه نمیشوم! ظاهرا که همه چیز نرمال است و از طرفی الان هفته ۲۷ هستید و اقدام خاصی برای بررسی بیشتر در این هفته نیست.

در این موارد اگر بیمار خیلی شک داشته باشد؛ در هفته های پایینتر و نه الان، توصیه به سل فری و اکو برای اطمینان میکنیم.