چرا باردار نشدم؟

سلام وقت بخیر

من مشکل pco دارم و مدت طولانی ای هست که تحت درمانم قبلا دکتر بهم دوفاستون و متفورمین داده که مصرف میکردم

اقدام به بارداری کردم که نشد و تحت نظر پزشک بهم یک سری دارو دادن که این ماه مصرف کردم اون داروها کلومیفن، لتروزول، آمپول فوستیمون، قرص دگزا، و نهایتن روز 12 سیکل آمپول hcg همه این داروها هم دقیق و منظم مصرف شد که در نتیجه 6 تا فولیکول 17 تا 23 میلی داشتم

سر وقتی هم دکتر گفته بود اقدام کردیم

ضمنا آزمایش شوهرم هیچ مشکلی رو نشون نداد و سالم هستن.

حالا میخوام بدونم چرا بارداری اتفاق نیفتاد؟

ممکنه این دارو ها همچنان موثر باشه برای این ماه جدید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در خانم مبتلا به نازايي و pco اگر شش ماه تا يك سال داروهاي محرك تخمك گذاري تجويز شد و حاملگي اتفاق نيفتاد بايد اي وي اف انجام شود