رفتار درست با خانواده همسر

سلام وقتتون بخیر

من ۱سال و نیمه که عقد هستم و اول آذر ماه عروسیمه

تو این مدت شاید رو هم رفته ۱۰ بار خونه مادرشوهرم رفتم

خیلی کم میرم

تو این مدت اصلا ۱بار هم زنگ نزدن که دعوتم کنن برم اونجا

یک برادر شوهر دارم فقط که حتی نمیدونم خونشون کجاست و شاید چند ماه یکبار خودشو همسرشو ببینم ، خانواده شوهرم حتی ۱بار به من بی احترامی نکردن منم همینجور . اما راستش خیلی ناراحتم که چرا اینجورنو انقد خونسردن و اصلا براشون مهم نیست ، یک مسئله ای هست اینکه جاریم خیلی خیلی مشکل داشتن با خانواده همسرم و همیشه خواهرشوهرام پیش من میگفتن که چیا شده اونا مجردن و خیلی با من صمیمی هستن

بعد از یک دعوای بعد که با اون داشتن حالا بعد از مدتها اون شده عزیز

و همش تعریفشو میکنن . من خیلی غصه میخورم از اینجور اخلاقا چرا آدم انقد دو رو  باید باشه . جاریمم البته همینجوره ... ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنین چطور باهاشون رفتار کنم من تازه اول زندگیمه کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم اگر رفتار خانواده همسرتون فقط با شما اینطور نیست پس احتمالا سبک زندگی و خانواده شون به این شکل هست
من متوجه هستم که شما ممکن از دو رویی آدمها ناراحت باشید اما کار منطقی اینه شما به رفتارها و نوع روابط دیگران کاری نداشته باشید و زندگی خودتون رو بکنید . یعنی اگر کسی پشت سر کسه دیگه ای خواست صحبت کنه شما گوش شنوا نباشید و بگید دوست ندارید پشت سر دیگران حرف بزنید . با همه رفتاریکسان ، معقول و منطقی داشته باشید . به نظرم تمرکز تون رو بزارید روی رابطه خودتون و همسرتون . اگر شما بی تفاوت باشید نسبت به کسی که پشت سر دیگران صحبت میکند اگر هم دو روز بعد از همون آدم تعریف کند براتون بی اهمیت خواهد بود .

در مورد دعوت خانواده همسرتون. یا باید اونها رو همونطوری که هستند بپذیرید
یا اینکه در این مورد با خانواده همسرتون صحبت کنید . مثلا این که من خیلی دوست دارم منو دعوت کنید خونه تون.... ببینید چه عکس الملی نشون میدن . ممکنه اصلا همچین رسمی ندارند و یا بی توجه بودن نسبت به این مساله . صحبت کردن شما باعث میشه هم علت مشخص بشه هم اینکه شما بدونید در آینده چه رفتاری داشته باشید

      پایدار باشید