.با سلام و خسته نباشید.مشاور گرامی من یک مشکلی دارم که دیگه واقعا بیچارم کرده.

من هرشب خواب میبینم که پسر شش سالم رو به طرز فجیعی کتک میزنم. جوری که بچه از شدت گریه نفسش بند میاد.بعد با یه حالت خیلی بد و پریشون که از توصیفش عاجزم از خواب بیدار میشم.

واقعا درمونده شدم.چون وقتی اینطوری از خواب بیدار میشم تا آخر شب حالم بده لطفا کمکم کنید مشکل من چیه؟چرا این خوابو میبینم؟

در ضمن من یه همسر خیلی خوب با دو تا گل پسر دارم و هیچ مشکلی هم تو زندگیمون نیست.برای درمان کجا مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیزم
افرادی هستند که شرایط محیطی خوبی دارند ولی دچار یکسری اضطراب ها هستند. مثل ترس از دست دادن همسر یا فرزندان. این اضطراب میتواند زمینه را جهت ابتلای شخص به انواع بیمارهای جسمانی فراهم بکند و سلامت روانی فرد را به خطر بیندازد.
باید بررسی شود که این اضطراب از کی ایجاد شده است؟ چه عاملی سبب ایجاد آن شده است؟ دوران بچگی شما چگونه سپری شده است و آیا شما در آن دوران کسی از نزدیکان مورد علاقه را از دست داده اید یا خیر؟
لطفا حضورا مراجعه بفرمایید تا مشکلتان بررسی شود.
موفق باشید.