پدر و مادر سخت گیر و نداشتن آزادی

سلام من پدر و مادر به شدت سخت گیری دارم که خیلی محدودم میکنن و اصلا آزادی ندارم ،نه تا حالا چیزی ازم دیدن که بهم اعتماد نداشته باشن نه هیچی ،من همه دوستام راحت مسافرت میرن مهمونی میرن تا دیر وقت و ..‌. ولی من حتی هفته ای یه بار هم با دوستام نمیتونم بیرون برم

من ازشون نمیخوام مسافرت اینا برم فقط میخوام اجازه بدن هروقت خواستم با دوستام برم بیرون ولی خوب قبول نمیکنن میخواستم ببینم چجوری باهاشون حرف بزنم و برخورد کنم که قبول کنن؟ خیلی دارم اذیت میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
دوست عزيز سعي كنيد
در مواقع عصبانيت والدين پاسخ آنها را با فرياد جواب ندهيد سكوت كنيد و در موقعيتي مناسب درباره موضوع مورد نظر به صحبت و گفتگو بپردازيد .از گفتن كلمات كنايه آميز و نيش دار دوري كنيد و اززدن برچسب هاي نامناسب مانند ؛زورگو ،بداخلاق،و خودخواه هستيد به آنها بپردازيد .اگر در مقابل عكس العمل تندي از خود نشان دهيد و يا نافرماني و سر پيچي ازآنها داشته باشيد "خصوصا در مواقع خستگي و بدخلقي "نه تنها موجب بهتر شدن نميشود بلكه باعث بدتر شدن اوضاع هم ميشود .لازم نيست به طور مستقيم به آنهابگوييد .در مواقع سخت گيري آنها برخوردي آرام ،طبيعي ،و خونسردانع و محترمانه داشته باشيد .از ورود به حساسيت هاي پدر و مادرتان خودداري كنيد .در مواقع سخت گيري و عصبانيت آنها سعي كنيد (ريلكس)باشيد ،زماني را به تنهايي بگذرانيد ،احساساتتان را يادداشت كنيد ،چند نفس عميق بكشيد .وقتي كه آرام شديد با آرامش و مهرباني با آنها صحبت كنيد .كلمات غير محترمانه استفاده نكنيد .راجع به موضوعي كه ميخواهيد به آنها بگوييد خوب فكر كنيد و بعد شروع كنيدز.وقتي حرفهايتان تمام شد ،منظر واكنش پدر و مادرت باش و دقيق به صحبت هاي آنها گوش كنيد .با احترام گوش كنيد .پدر و مادرتان شمارا دوست دارند و بهترين ها را براي شما توي زندگي ميخواهند .ممكن هر چيزي كه از نظر شما خوب و بي نقص است براي آنها اين طور نيست .چون آنها قضيه رو از همه ابعاد ميبينن .به طرز تفكر آنها احترام بگذاريد  و سعي كنيد از تجربه هاشون استفاده كنيد .اگر سعي كنيد قبل انجام كاري مهم در زندگي نظرات والدين تان را بپرسيد و در مورد آن باآنها صحبت كنيدبحث و جدل كمتري خواهد شد و صحبت ها در آينده بهتر پيش خواهد رفت .
                              شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷