تشخیص بکارت

سلام خسته نباشید،میخواستم بدونم که پزشک عمومی میتونه بکارت سالم رو تشخیص بده؟ چون من برای معاینه رفتم خیلی با اطمینان به من گفتند که پرده از نوع حلقویه و سخت پاره میشه با خونریزی کم بدون هیچ خراشی،من تا حالا رابطه ای نداشتم و چیزی هم وارد واژنم نکردم ممنون از پاسخگویی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  وقتی در معاینه  پرده بکارت شما را سالم گزارش کرده اند وشما نیز رابطه ای نداشته اید  بنابراین مشکلی وجود ندارد موفق باشید.