حق طلاق و متوجه نشدن خانواده ها

باسلام و خسته نباشید

من بخاطر یک سری مشکلات در زندگی، خونه رو ترک کرده بودم و میخواستم جدا شدم، با اصرار همسرم و خانوادم خواستم فرصت دیگه به زندگی بدم که از همسرم برای ضمانت حق طلاق و خواستم. دفترخونه ثبت اسناد گفته که باید 2 نفر شاهد باشه برای ثبتش، و همسرم نمیخواد کسی از خانواده ها این موضوع رو بدونن، اگه ممکنه بگید چه راه دیگه ای است ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

شرط داشتن شهود الزامی نيست و صرفا بعضی دفاتر جهت اطمينان از عزم و اراده زوج چنين شرطی ميگذارند. همچنين يادآور می شود جهت اطمينان از كامل بودن وكالتنامه طلاق مذكور حتما مشاوره كاملتری بگيريد و در صورتی كه در تهران ساكن هستيد ، جهت دسترسی به اطلاعات دفترخانه ای كه حضور شهود را ضروری  نمی بيند.