درمان الیگوهیدر آمنیوس در بارداری

من در هفته ۱۷ متوجه شدم آب دور جنین بین ۱و۲ هست سه روز بستری شدم و سرم گرفتم اثری نداشت سقط کردم الان بعد از ۴ ماه قصدبارداری دارم آیا لازم هست به متخصص پریناتولوژی مراجعه کنم و با توجه به اینکه از هفته ۱۴ تا یه هفته بعد از سقط عطش داشتم ایا ممکنه مشکل از من بوده باشه؟ و برای اینکه تکرار نشه نیاز به بررسی باشه؟ آیا این مدت جلوگیری کافیه؟ با وجودیکه کورتاژم بعد از سقط طبیعی انجام شد ؟با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

حتما قبل از اقدام مجددبه متخصص مراجعه کنید.

علل کم آبی در آن هفته ممکن است اختلالات کلیه جنین، اختلال در خونرسانی شریان رحمی و یا جفت، برخی بیماریهای ژنتیکی جنین، و... باشد و با احتمال کمتر علت پارگی کیسه آب میباشد. و بهتر بود جنین را جهت بررسی ژنتیک و پاتولوژیک بفرستید.

الان هم نیاز به مشاوره قبل از اقدام مجدد هست.