خیانت همسر و فراموش نکردن آن

سلام چند ماهه ازدواج کردم چند وقت پیش متوجه شدم شوهرم در فضای مجازی برای دختری کامنت گذاشته خیلی میخوامت و خیلی بلایی و این حرفا خیلی ناراحت شدم

ازدواجمون هم سنتی نبود به سختی به هم رسیدیم و برام هم هیچی کم نمیذاره

ولی اینو که دیدم انگار از چشمم افتاده

تو دایرکت و چت و اینا چیزی ازش ندیدم خودش میگه فقط کامنت بوده

خیلی عذر خواهی و گریه کرده ببخشم

نمیدونم چرا نمیتونم فراموش کنم

چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز ...
اگر همسرتون ازتون عذرخواهي كرده و پشيمونه و بجز اون مورد چيزي ازش نديدين درخواست بخشش رو بپذيرين و سعي كنيد رفتارتون باهاش منطقي باشه و هيچوقت اون اشتباه رو به رخش نكشين ديگه...تو كاراش هم كنجكاوي نكنيد كه چيزي در بيارين !  بهتره فراموش كنيد و بهش اعتماد كنيد البته رو خودتون هم كار كنيد و از خودتون بپرسين من چيكار كرده بودم كه همسرم ازم دور شده سعي كنيد باهاش رفيق باشين