لکه بینی بعد از مصرف دوفاستون

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 83 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام عذر میخوام. من یک ماه پیش برای اقدام به بارداری پیش متخصص رفتم و ایشون به من قرص متفورمین و یدیک فولیک و دوفاستون برای 3 ماه دادند. من پریودیم نا منظم دارم و با آمپول پریود شدم. از روز 15 تا 24 پریودم دوفاستون استفاده کردم و از 25 پریودیم دچار لکه بینی شدم تا الان که 27 پریودیم هست لکه بینی خیلی کم دارم به صورت قهوه ای. متخصص برم؟ احتمال بارداری نمیتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

|آزمایش حاملگی در آزمایشگاه بدین

متوجه سوال دوم نمیشم

چون با خوردن دوفاستون لکه بینی دارین باید آزمایش بارداری بدین

تجربه شما

درد تخمک و کمر دار هم گاهی میگیره. میشه بیشتر توضیح بدین؟ آخه آزمایش خون رو باید بعد از تاریخ قاعدگی انجام بدم و هنوز روز مونده