احساس تنهایی و آمادگی برای ازدواج

سلام من از طریق سایت همسریابی ۳ سال پیش با آقایی آشنا شدم که گفتن مجردن و قصدشون ازدواج بعد ۳ ماه که از ازدواج طفره رفت مجبور شد و اعتراف کرد متاهل و من خیلی حالم بد شد و ارتباطمو قطع کردم کامل و بعد دوباره به هم پیام داد بعد ۲ سال و خانومش متوجه شد و به من پیام داد و من بهش ناسزا گفتم و خطمو سوزوندم به قصد انتقام و گرفتن لباس برای عروسی دوستم رفتم سمتش گفتم شماره هم نمیدم و البته اون مدام به من درخواست میداد تو اینستاگرام ولی من رد میکردم خلاصه گفت عاشقمه و الان سند و مدرک آورده  و دارن جدا میشن و تو این مدت کلی هزینه کرده برام و چند ماه خونه نمیره و ۱۰ سال از من بزرگتره جلسات مشاوره که رسیدن برای طلاق گفتم نمی تونم و رابطمو کات کردم ولی الان خیلی تنهام و ۲۸ سالمه و نیاز به ازدواج دارم چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل بیکار لیسانس،شیمی کاربردی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز.بهتر بود زمانی که متوجه شدید ایشون متاهل هستن رابطه خود را تمام می کردید.

دوست عزیز تنهایی شما را درک می کنم و میدونم که دوست دارید ازدواج کنید اما این مسئله نباید باعث شود که شما برای فرار از تنهایی با هر کسی ازدواج کنید. سعی کنید یرای خودتان معیارهایی از یک مرد ایده آل داشته باشید تا بهتر بتوانید انتخاب کنید.

دوست عزیزم ازدواج بخشی از زندگی است و ما نمی دانیم که کی قرار است ازدواج کنیم پس بهتر است برای خود برنامه ای داشته باشید.

اگر ما انتخاب بدی داشته باشیم زندگی خود را فدای انتهاب اشتباه خود می کنیم.

توصیه می کنم مهارت هایی را یاد بگیرید و با آن مهارت ها خود را معرفی کنید تا اعتماد بیشتری به خود و توانایی هایتان بکنید.

حتما به صورت حضوری با مشاوری در ارتباط باشید.

موفق و موید باشید