لجبازی و حرف گوش نکردن کودک

با سلام

من یک دختر 6 ساله دارم که الان کلاس اول و هنوز برای خوردن غذا تنبل و از من درخواست میکنه که من بهش غذا بدم صبحها که میره مدرسه تا ظهر ساعت 3 هیچی نمی خوره و تمام تغذیه مدرسه رو تو کیف با خودش برمیگردونه خیلی زیاد تلویزیون نگاه میکنه و وقتی منع میشه خیلی عصبی میشه از مدرسه که میاد لباس هاشو تو خونه پخش میکنه و مداد رنگی ها و همه وسایل همیشه تو کل خونه پخشه وقتی میگم برو رو میز خودت مشق بنویس میگه میزم شلوغه و وقتی میگم وسایلت رو جمع کن میگه زیاده من نمی تونم

خونه اقوام بیشتر مادرشوهرم که اصلا نمیزارن چیزی بهش بگیم زیاد گریه میکنه و درخواست های رنگارنگ داره گوشی مادرشوهرم رو برمیداره و خودش گیم نصب میکنه تا گوشی خاموش بشه ولی رو گوشی خودم این اجازه رو نداره

جدیدا زیاد باهم دعوامون میشه چون وقتی هم صداش میکنیم اصلا نمیشنوه مثلا بهش توضیح میدیم این کار رو به این علت انجام نده و انگار اصلا با اون نیستیم و کار بدش رو ادامه میده

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

با سلام.
دوست عزیز در مورد عادات غذایی ابتدا توصیه میکنم به یک پزشک مراجعه کنید تا احتمال کم خونی و عوامل دیگر بررسی شود.
دوم دختر شما مشکلات رفتاری دارد که اگر اقدام به رفع ان نکنید تا بزرگسالی به شگل های گوناگون ادامه پیدا خواهد کرد. اولین مساله ای که باید به ان توجه نمایید حال و هوای عاطفی منزل و سپس حال و هوای عاطفی دخترتان است.
سپس برای اقدام مناسب و اشنایی با راهبردهای اصلاح رفتار میتوانید از کتاب رفتار درمانی دکتر تبریزی استفاده نمایید.
مشاوره با یک روان شناس کودک نیز به شما توصیه میشود.
شاد و سربلند باشبد.