عدم رشد اعضای بدن جنین

باسلام، میخواستم بدونم علت اینکه بعضی از اعضای بدن جنین مثلا انگشتها درست رشد نمیکند و نوزاد با نقص به دنیا می آید چیست؟(ازدواج فامیلی نبوده و والدین مشکل خاصی ندارند)باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

مورد ناهنجاری را باید ببینیم و سپس ممکن است در برخی موارد عللی باشد که بتوان آنها را بررسی و پیدا کرد. در مواردی هم علتی پیدا نمیشود.

ناهنجاری دقیقا چه بوده؟