سلام.خواهشا زود جواب بدین چون خیلی داغونم. من با آقایی شش ماهه عقدم دو هفته دیگه عروسیمه شوهرم با برادرش شریکن تو کارشون نصف نصف. از همون ابتدا که اومدن خواستگاری گفتن باید مثل هم باشن از مهریه از خرید تا مکان عروسی بماند که با چه اختلافی با رسم و روسوم. عقد کردم الان بحثم اینه شوهرم خیلی بیخیاله هیچ خریدی برای عروسی نکردیم بهشم میگم میگه زوده خسیس این شش ماهه دو بار بیستر باهاش بازار نرفتم هیچی برام نمیخره نه کادویی نه گلی خودم با پول خودم میخرم برای خودم. میگم به مادرم شوهرم برام خریده هیچ احساس مسئولیتی نسبت به من نداره جلو چشم من به خواهراش پول میده ولی من نه خودم سرکار میرم میتونم مایحتاج خودمو تامین کنم ولی هر چی باشه شوهرم هم باید بدونه من به پول اون احتیاج دارم از یه طرف مامانیه هر حرفی رو میبره به خانوادش میگه هر جا بریم مو به مو تعریف میکنه براشون بهش میگم رازدار باش میگه هستم ولی نیست. از دست کاراش خسته شدم خانوادم میگن باید حنابندون داشته باشید ولی شوهرم قبول نمیکنه داره ولی میگه پول اضافی خرج نمیکنم حالا اگه مادرش بگه انجام میده بارها ازش دیدم. میخوایم بعدظهرا بریم بیرون مادرش تا میگه برو اون کارو انجام بده سریع میره و منو میزاره تو خیابون یک ماهه منتظر خریدشم باهم بریم خرید نمیاد تمام بیعانه هارو خودم دادم در حضور خواهرش بهشم گفتم خودم دادم پولمو لطفا بده میگه میریزم حسابت ولی خبری نیست منم دیگه به غرورم لطمه زده نمیتونم دیگه ازش تقاضای پول کنم چون خوردم میکنه انجام نمیده اون وقت از خودم بدم میاد.در حالی که خیلی دوستم داره قربون صدقم میره ولی در عمل پوچه نمیدونم چیکار کنم بخدا داغونم کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

خانم عزیز سلام ، با توجه به زمان باقی مانده ای که تا مراسم در پیش دارید به نظر میرسد تردید شما انقدری قابل توجه بوده که درخواست راهنمایی کردید، بهتر است هرچه زودتر از یک مشاور روانشناس ماهر به صورت حضوری کمک بگیرید و اگر لازم شد جشن خود را به تاخیر بیندازید چرا که ازدواج موضوعی طولانی مدت و بسیار مهم است. خود شما نسبت به اختلافات رسوم و روابط خانوادگی اشراف دارید پس با اینکه ازدواج معامله نیست اما مادیات مساله مهمی است و درباره موضوعاتی که برای شما مهم است هر دو طرف باید بتوانید انتظارات خود را به هم نزدیک کنید. برای مثال اگر درباره جشن حنابندان این فقط خواسته خانواده شما است و خواسته خودتان نیست این موضوع را کش ندهید، اگر برای خرید نیاز به پول دارید قبل از رفتن به خرید به همسرتان بگویید مبلغ مشخصی را به کارت شما بریزند و این کار را حتما کمی زودتر انجام دهید که فرصت انجام وجود داشته باشد و شما هم بتوانید پیگیری یا یادآوری کنید ، اگر هدیه خریدن شما را خوشحال میکند این را به همسر خود بگویید و از ایشان درخواست کنید حتی با کوچکترین هدیه شما را خوشحال کند و درباره میزان شراکت مالی در منزل از مشاور حضوری کمک بگیرید. موفق باشید