درمان حرف نزدن کودک دو ساله

کودک من دو سال و هفت ماهه است اصلا صحبت نمیکنه فقط میگه اَ و دکتر مغز و اعصاب بردم گفته خونرسانی به مغزش ضعیفه که شربت امگا 3 و کیندر داده و قرص فولیک اسید یک میلی در ضمن آزمایش هم دو ماه پیش داده بود که کم خونی داشت و روزانه 4 سی سی قطره آهن میخورد  و خودم هم کم کاری تیروئید داشتم در طول بارداری که فقط روزی نصف قرص تیروئید می خوردم و تحت نظر دکتر غدد نبودم که میزان آن را کم یا زیاد کند میخواهم ببینم آیا مقصر کم کاری تیروئید من بوده که بچه نمیتواند صحبت کند در ضمن از نظر شنوایی همه چیز را میشنود و دستورات را انجام میدهد و با تکان دادن سرش می فهماند که آب می خواهد و با اشاره منظورش را می فهماند و از همه برنامه های موبایل سر در می آورد فقط نمیتواند صحبت کند از نظر راه افتادن و دندان درآوردن هم نرمال بوده تورو خدا کمکم کنید چهار جلسه هم گفتار درمانی بردم هیچ پیشرفتی نداشته

اطلاعات تکمیلی

سن 2 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقتتون به خیر
عزیزم طبیعتا هورمون تیرویید در هوش کودک و رشد طبیعی اون اثرگزاره بهتر بود تحت نظر پزشک میبودید.ولی الان دیگ اهمیتی نداره و لازم نیست کسی رو سرزنش کنید
این ک درک خوبی داره خیلی عالی هست و اگر که کودکتون با گفتاردرمانش ارتباط برقرار نکرده میتونید تغییرش بدید اما در کل زمان بر هست و پیشرفتش ممکنه چند ماه زمان بخواد و با دو سه جلسه گفتاردرمانی به نتیجه نمیرسید.