افسردگی و عدم اعتماد به نفس

با سلام مدتی هست احساس افسردگی میکنم ،بیشتر اوقات خسته و بی حال و حوصلم به خودم و خونم نمیرسم. بد بینم ، همش فکر میکنم یک روز شوهرم خیانت میکنه ، دیگران رو از خودم بهتر میدونم و... فکر میکنم شوهرم دوستم نداره ، احساس میکنم رابطمون سرد شده. خیلی زودرنجم با کوچکترین حرفی ناراحت میشم اما به روی خودم نمی یارم میریزم تو خودم...

اعتماد به نفس ندارم،خجالتی هستم نمیتونم حرفمو بزنم،

ارتباط برقرار کردن با دیگران برام سخته ،

 به همین دلیل دوستای زیادی ندارم، فکر میکنم کسی نمیخواد با من دوست بشه..

کلا حالم خیلی بده ...

مشاوره رفتنم برام سخته بچه کوچک دارم، اگه همه مشکلاتمو نمیشه جواب بدین یک کتاب برام معرفی کنید ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
به نظر میرسه با علائمی که گفتید شما دچار افسردگی شدید ،نیاز هست برای بررسی بیشتر کمک حرفه ایی بگیرید و به یک روانشناس بالینی رجوع کنید تا ایشون درمان لازم رو اتخاذ کنند.
کتاب آنجا که عقل حاکم هست با ترجمه حبیب الله قاسم زاده بسیار مفید هست
کتاب غلبه بر افسردگی نوشته دکتر مهدی اکبری نیز بسیار مفید هست