سیکل قاعدگی نامنظم

45 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من 23سالمه.6 ماهه که اقدام به بارداری کردم و هنوز باردار نشدم.هر ماه تاریخ پریودم 25 ماه هست و سیکل قاعدگی 30 روزه هست.توی این چند ماه اصلا حتی 1 روز هم جلو یا عقب نشده پریودم.به نظر شما مشکلی دارم که اصلا عقب نمیفته؟چون هرکی که باردار شده میگه من یک هفته یا دو هفته عقب میفتادم تا باردارشدم.آیا سیکل قاعدگی 30 روزه منظم نشانه خوبیه یا بد؟لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام شما هیچ مشکلی ندارید و کاملا طبیعی هستید
تا یکسال تلاش کنید
روزهای تخمکگذاری را حدس بزنید و 5 روز قبل و 3 روز بعد آن نزدیکی کنید یک شب در میان

تجربه شما

سلام ۲۰سالمه اولین پریودم تو سن ۱۳سالگی رخ داده و از اول نامنظم بودم که الان قطع شد و با زور قرص متفورمین و پروژسترون میشدم.سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم دو ساله ازدواج کردم و هیچ جلو گیری ای نداشتم .همسرم سالمه و خودم جز این مشکل دیگه ای ندارم میترسم باردار نشم.الان پریودم دو یا سه ماه یه بار میشد ولی این سری ۲۸روز بعد پریود قبلی پریود شدم که خون بسیار کم روزی چند قطره تا ۷ روز داشتم که ۱۲روز بعد دوباره پریود شدم و ۴روز خون طبیعی داشتم.بنظرتون این مشکل بزرگ و جدیه میترسم لطفا راهنماییم کنید.