سلام و خسته نباشید من دختری ۲۵ ساله هستم که حدود ۱۱ ماهه با پسری آشنا شدم که دو سال از خودم کوچیکتره قصدمون ازدواج بود از اول من بهش میگم اقدام کن و بیا جلو اما ایشون میگن تا یکسال دیگه صبر کن همش بهونه کار و پول و میگیره میگه پشتم باش تا شرایطو محیا کنم به نظر شما ادامه دادن این رابطه کار درستیه ازتون خواهش میکنم تو رو خدا راهنماییم کنید به خدا خیلی سردرگمم از طرفیم هر چی بهش میگم نمیتونم صبر کنم حتی چند ماه هیچ کاری نمیکنه فقط میگه صبر کن کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اطلاعاتی که دادید بسیار کلی است اگر تمایل دارید این رابطه رو جدی تر ادامه بدید به یک مشاوره حضوری نیاز دارید تا جوانب بیشتری مورد بررسی قرار بگیره به شما توصیه می کنم یک مشاوره قبل از ازدواج داشته باشید