به جریان انداختن پرونده ترک تعقیب

سلام من یه پرونده از پارسال داشتم که ترک تعقیب زدم الان دوباره میخوام به جریان بندازم 8 ماهه باردارم شوهرم کتکم میزنه الان چه جوری میتون به جریان بندازمش؟ چقدر دوندگی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

برای اینکه بتوانید پرونده ای را که بنا به درخواست شما قرارترک تعقیب ان صادر شده باید طبق قانون در مهلت یکسال از صدور قرار ترک تعقیب به دادسرایی که پرونده در ان در حال رسیدگی بوده مراجعه کنید و طی تقاضایی به درخواست به جریان افتادن پرونده را از دادستان یا معاون دادستان ان دادسرا درخواست نمایید.

موفق باشید