ضرورت انجام آمينوسنتز

با سلام من ٢٨سالم هست و سن بارداريم ١٧+٢هست سونوی  Nt غربالگری مرحله اولم خيلی خوب بوده و غربالگری دوم Ds1/173 و دكتر آمينوسنتز تجويز كرده كه من از انجامش بخاطر احتمال سقط ميترسم و از شما مشاوره ميخواستم كه آيا نياز هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خطر سقط فقط یک درصد است ولی اگر مورد مشکوکی گزارش شده است و پزشک پیشنهاد این کار را داده اند حتما با ایشان مشورت و اعتماد کنید. موفق باشید.