اقدام به بارداری با قرص لتروزول

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 23 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دوره دوم می خواهم  لتروزل و قطره ویتانگوس استفاده کنم اشکالی ندارد تنبلی تخمدان دارم ۳۵ سال

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل فرهنگی
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر مشکلی ندارد می توانید از این قرص ها استفاده کنید اما اگر نتیجه نگرفتید باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید.

تجربه شما

من این ماه مدت پریودیم خیلی کم شده بود از ۶ روز به ۴ روز رسید یعنی بخاطر مصرف لتروزل بوده البته کم خونی هم دارم  می تونم لتروزل از شب ۵ هم استفاده کنم؟

@صفاجون

می توانید از روز چهارم که شب آن شب پنجم قاعدگی است شروع به مصرف قرص لتروزول کنید اما باید تحت نظر پزشک نیز باشید موفق باشید