قرص لتروزول و تخمک گذارى

سلام ،خسته نباشيد من اين ماه به تجويز پزشكم از روز سوم پريود قرص لتروزول مصرف كردم از اونجا كه پريودم ٢٨ روزست از روز ١١ كيت تخمك گذاريم مثبت نشون داد ولى من هنوز كامل از پريود پماد نشده بودم و لكه بينى داشتم و اقدام نكردم ولى الان از اون روز به بعد الان روز ١٦هم هست و كيتم هنوز مثبت نشده و تنبلى ام ندارم الان تخمک گذارى گذشته يا مونده به وقتش ،،ممنون ميشم كمكم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از کیت به درستی استفاده نکرده اید و اگر تحت نظر پزشک هستید طبق دستور ایشان عمل کنید و اگر قصد بارداری دارید یکشب در میان اقدام کنید. روز خوش