مصرف قرص فمیبیون

سلام من پارسال دو بار سقط کردم هموسیستئن خون ام بالا بود البته بعد از هفت ماه بعد از اخرین سقطم متوجه شد دکتر جدیدم بعد بهم قرص فمیبیون 1 داده مصرف کنم و اقدام کنم تو دوتا سقط قبلیمم مصرف کردم اولی تو 7 هفته خود به خود سقط شد دومی 9 هفته ایست قلبی کرده بود آیا  مصرف کنم فمیبیون خیلی استرسشو دارم البته اسید فولیک 5 مصرف میکنم یک ماهی هست تو آزمایش  دیگمم فاکتور 56 خون ام دوتا بالاست من درمانم یک ماه آمپول  ب 12 زدم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این دارو بسیار مکمل کاملی است و اگر پیشنهاد پزشکتان است آنرا میل کنید ولی جهت علل سقط باید بررسی شوید و درمان بگیرید و بعد اقدام کنید. روز خوش