خیانت به همسر و عذاب وجدان

سلام.من وهمسرم اصلا تفاهم نداشتیم زندگیمون سراسرخیانت بود. اصلا بهم توجه نداشت مدام خیانت میکرد و زندگی واقعا برام سخت بود تا اینکه منم لج کردم و گفتم هب کارات ادامه بدی منم میشم عین خودت گفت مهم نیست منم بهش خیانت کردم عذاب وجدان گرفتم بماند که خودشم فهمید و زندگی سخت ترشد دیگه اقدام کردم برای جدایی بهم گفت نصف مهریتو ببخش تا منم خیانتی که بهم کردی رو ببخشم.نمیتونست ثابت کنه ولی دلی بخشید .حالا حدود ده سال گذشته منم دوباره ازدواج کردم زندگی خوب و سالمی دارم نماز میخونم و... میخوام بدونم گناهم بخشیده شده?شرطی که برام گذاشت پیش خدا قبوله؟ من نصف مهریمو به نیت بخشش اون بخشیدم پیش خدا هم توبه کردم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
​​​​​​اینکه گفتید خیانت، من نمی‌دانم چه بوده است اما هرگناهی بوده، وقتی توبه کردید و ایشان هم بخشیده است دیگر نیاز نیست کاری کنید. ایشان شرط گذاشته و شما به شرط عمل کردید و توبه کردید. ان شاءالله توبه شما قبول است.
اما از گناهی که کردید با کسی سخن نگویید و پیش کسی اعتراف نکنید. بگذارید بین خودتان و خدایتان بماند.
اگر ناراحتید و عذاب وجدان دارید زیاد استغفار کنید.
موفق و عاقبت بخیر باشید.