همسرم اجازه نمی دهد خانواده ام را ببینم

سلام من چهار ساله ازدواج کردم و یک بچه دو ماهه دارم.از کل دوران عقد شوهرم فقط یک ماه اولشو خونه خودشون بود بقیش بلا استثنا خونه ما بود. شام و ناهار و خواب.بعد هم که عروسی کردیم تقریبا هرشب خونه مامانم اینا بودیم. از وقتی حامله شدم برای اینکه برم خونه بابام باید التماسش کنم .یا کلا نمی اومد یا اگه می اومد به زور بود بعد هم انقد اذیت میکرد میگفت بریم. الان هم که بچم بدنیا اومده پیش خودم گفتم خب دیگه مثل قبل نیست شرایط هر روز که نمیشه برم ولی حداقل یک روز در میون میذاره برم.ا لان وقتی میگم منو ببر همش بهونه میاره و میگه نه...خودم هم که تنها میخوام برم بیشتر وقتا اجازه نمیده اگه هم اجازه بده میگه زود برگرد. مثلا من ساعت ۱۲ ظهر رفتم میگه ۲ و نیم برگرد. واقعا اعصابم بهم ریخته لازمه بگم خونه مامانم تا خونه ما نهایتا یع ربع بیست دقیقه پیاده راه. ولی واقعا داره اذیتم میکنه.وقتی هم میاد خونه مامانم اینا همه با نهایت احترام باهاش رفتار میکنن..کلی بالا میبرنش. نمیدونم دردش چیه.یکبار میگه خستم یکبار میگه حال ندارم یکبار میگه بچه سرما میخوره. یکبار میگه گرونیه....لازمه بگم من تنها جایی که دارم برای رفت و آمد خونه مادرمه.نه دوستی نه فامیلی نه آشنایی که باهاش رفت و آمد داشته باشم.خانواده خودشم شهرستانن.وقتی هم میریم انقد حرف بارم میکنن و اذیت میکنن که ازشون کلا زده شدم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

 با سلام و احترام. دوست عزیزم بعد از ازدواج خانواده هسته ای و اصلی ما خانواده ای ست که با همسر یا فرزندانمان تشکیل میدهیم و بیشترین وقت و انرژی را باید برای آنها و در کنار آنها صرف کنیم .پس طبیعی ست که بعد از ازدواج ما دیگر مثل زمان مجردی نمیتوانیم کنار خانواده اولیه خود باشیم. حالا دیگر شما مستقل شده اید و شرایط فرق میکند. این طبیعی ست که همسر شما رغبتی نداشته باشد که حالا که دیگر خودش خانواده ای مستقل دارد  مثلا هفته ای 3 بار با شما نزد خانواده تان بیاید. چنین انتظاری واقع بینانه نیست . ضمن اینکه به نظر می آید که ایشان وابستگی کمتری دارند به نسبت شما. اگرایشان هیچ وقت با شما نمی آمدند و یا به شما اجازه تعامل با خانواده تان را نمیدادند آن موقع مشکل به وجود می امد. شاید ایشان از وابستگی شما به خانواده تان ناراحت هستند. بهترین کار این است که در شرایطی مطلوب با همسر خود صحبت کنید. از نیازتان به تعامل با خانواده تان و اثر مثبتی که در شما دارد صحبت کنید و حرف های ایشان را هم بشنوید. و در نهایت با هم برای اقدام هرچه بهتر این موضوع برنامه ریزی کنید که هم نیاز های شما برآورده شود و هم نیاز های ایشان.موفق باشید.