لکه بینی و بارداری

.سلام.من هفت هفته و ۴ روزمه سه روزه صبح که از خواب پا میشم ترشحات سفید میاد آخرش  تو ترشحاتم رگه خونی میبینم دکترم ۵ تا شیاف پروژسترون واسه احتیاط بهم داده بود ک من روزی یکی استفاده میکنم .میخواستم ببینم علت این رگه خونی چی میتونه باشه؟؟؟و اینکه من هنوز سونو تشکیل قلب نرفتم این رگه خونی ربطی به قلب جنین داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نگران نباشید.‌ استراحت کنید. کار سنگین و نزدیکی نکنید. دوره درمان را کامل کنید. این لکه بینی ها گاهی در اوایل بارداری طبیعی است و حدود هفته ۸ جهت رویت قلب مراجعه کنید. شب خوش