سلام روزی که بچم ختنه شد . شب توی خواب یک دفعه ازجا پرید و دستاش ازهم باز شد چسبوند به زمین و گریه بدی کرد وقتی اومدم پیشش دوباره انگار از من ترسید و دستاش از هم باز شد. تا چهار روز هر وقت پوشکشا باز میکردم یه دفعه دستاش از هم باز میکرد میچسبوند به زمین. طی ده روز بعد گهگاه ک پوشکشا باز میکردم همین طور میشد

تا اینکه بردمش واکسن دوماهگی زد دوباره همونطور وقتی پوشکش باز میکردم همونجور میشد تا دو روز.

حالا گاهی پاشا تکون میده لرزش نیست تکانه ،موقع شیر خوردن .فقط از مچ پا به پایین.

نوزاد دوماهه

آیا مشکل خاصی وجود داره؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
خیر مشکلی نیست. سعی کنید وقتی خواب است صداهای ناگهانی بلند ایجاد نکنید که باعث ایجاد ترس و یکباره بیدار شدن کودک شود.