نحوه مصرف قرص ویتامین دی

سلام ،من 36 سالمه،نحوه مصرف ویتامین دی رومیخواستم بدونم که باچه موادی یا به چه صورتی مصرف بشه که جذب حداکثری بشه،من هر ماه یه دی 50 هزارایرانی مصرف میکنم به نظرتون کافیه???

از همین دی 50 هزارمیتونم ماهی یه دونه به پسر 12سالم بدم ودوماه یه باریه دونه به پسر 5 سالم??

اصلا روزاتوآفتاب نیستیم ومیترسم  کمبود این ویتامین روپیداکنیم...ممنونم ازپاسختون

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله می توانید ماهی  یک بار از این قرص استفاده کنید و به پسر ۱۲ ساله خود بدهید در رابطه با کودک ۵ ساله خود باید با پزشک کودکان مشورت داشته باشید می توانید با شیر  آن را میل نمایید موفق باشید