چکاپ قبل از بارداری

سلام خسته نباشید..... من دیروز برای چکاپ قبل بارداری رفتم و پزشک مورد نظر بعد از انجام معاینه و تست پاپ اسمیر واسم قرص واژینال کلوتریمازول 100 با اپلیکاتور و قرص مترونیدازول تجویز کردن...دیشب قبل از خواب قرص واژینال رو استفاده کرده تا صبح مشکلی نداشتم ولی از خواب که بیدارشدم دیدم که ترشحاتی رقیق دارم...رنگ ترشحاتم سفید نیست...یه چیزی بین صورتی و قرمز کمرنگ...حالا نمیدونم مشکل از چیه؟ و این که من دوره درمان رو کامل بگذرونم یا ن؟ درضمن قرص لاکتوفم هم تجویز کردن

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بله حتما دوره درمان را کامل کنید. گاهی خود عفونت یا روش استفاده اشتباه از اپلیکاتور میتواند عامل این مشکل باشد اگر ادامه داشت باید پیگیری شوید. شب خوش