سلام

همسر من 31 سال داره و 3 ساله ازدواج کردیم

اوایل زیاد اذیت شدم به مادرش وابستست و همه چی رو میگه

این دو ماه با یکی از همکارای زن 1 ساعت صحبت کرده و حرفای... سلام خوشگل دختر و خیلی راحت و بحث هایی که اصلا به اون ربطی نداره...

و دیشب هم دیدم شماره دوست دختر سابقشو ذخیره کرده نمیدونم چرا یا نمیدونم باهاش در ارتباطه یا نه ....

ولی میدونم که دیگه بهش اعتماد ندارم ...

لطفا کمک کنید که باید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ببنید اینکه در فکرتون درگیر باشید باعث میشه روی رفتار تون تاثیر میزاره بهترین کار این هست در اولین وقت به شکل صحیح دل نگرانی و چیزی که ذهن تون مشغول کرده صحبت کنید .با همسرتون صحبت کنید و علت یابی کنید .