سلام. خسته نباشید. پسرم دو ماه و یک هفتگی متوجه شدیم کم کاری تیروئید داره. دکترش فوق تخصص غدد گفت یک جهارم قرص در ۵ روز هفته بدین.با دودکتر دیگه صحبت کردم گفتن نصف که من نصف میدم. ایرادی نداره و اینکه آیا خیلی رو پسرم تاثیر گذاشته و دیر متوجه شدم؟

آیا روی مغزش اثر گذاشته؟ آزمایشگاه اشتباه کردن و غربالگری نگرفتن و زردی بچه رو گرفتن..وزن و قد تولد ۳/۴۶۰ و ۵۱ و وزن و قد دوماه و یه هفتگی ۶/۷۰۰و ۶۱

اطلاعات تکمیلی

سن ۷۰ روزه جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

نگران نباشید. دوماه خیلی دیر نیست برای تشخیص کم کاری تیرویید.
درمان را جدی بگیرید .