سلام، بنده 16 هفته هستم، و دکتر از 10 روز پیش کلسیم منیزیم و آهن و امگا دادن ولی نگفتن اسید فولیک و قطع کنم، امروز زنگ زدم گفتن چون آهن میخورم نباید اسید فولیک بخورم، حالا تو این 10 روزی که هم اسید خوردم هم آهن واسه جنینم ضرر داشته؟ تو رو خدا زود جواب بدید؟! الان دیگه اسید نخورم؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

ضرری ندارد.و درحال حاضر هم میتوانید مصرف کرده یا قطع کنید.در حقیقت مهمترین زمان مصرف فولیک اسید سه ماهه اول هست و بعد از آن سایر مکملها و به ویژه آهن مهم میشود