عصبی بودن دختر ۶ ساله

25 بازدید 1 تبادل تجربه

دخترم ۶سالشه پیش دبستانی میره معلمشون میگفت که سر کلاس همه رو اذیت میکنه میزنه .تو خونه که با خودش هم بازی میکنه همش داد میزنه یا با بداخلاقی رفتار میکنه .من و همسرم اصلا بداخلاق نیستیم نمیدونم چجوری باهاش رفتارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام
نمونه دقیق رفتاری رو ذکر کنید
مثلا وقتی با همسالانش بازی میکنه دلش میخواد هرچی بگه دوستاش قبول کنن؟  در مدرسه بی اجازه وسایل بچه ها برمیدارع؟
باعث ایجاد حواس پرتی دوستاش میشه؟
تکالیف رو در منزل انجامی میده؟
علاقه به انجام تکالیف داره؟
اگر با خواستش نرسه چی کار میکنه؟

تجربه شما

بله با دوستاش که بازی میکنه اونا حرفشو گوش نمیدن شروع میکنه به گریه کردن یا پرخاشگری. نه وسایل همکلاسیاشو نمیاره یکی دو بار آورد گفتم ببره پسشون بده .تکالیفشم انجام میده ولی حوصله زیاد نداره هی باید بهش بگم اگر هم به خواستش نرسه گریه میکنه قهر میکنه .قیافه میگیره اصلا به حرف گوش نمیده این رفتاراش نگران و عصبی کرده منو .😥😥