لاغری با تخم‌ کتان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 137 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر

من ۲۹ سالمه و یک پسر ۶/۵ ماهه دارم.  زمان بارداری وزنم به ۹۳ کیلو رسید و الان ۸۹ کیلو هستم و خیلی چاق شدم مخصوصا از ناحیه شکم حتی غذا هم‌ کم میخورم و فعالیتمم زیاد با این وجود لاغر ننیشم. من قبلا در سالهای گذشته از پودر تخم کتان استفاده کردم برای لاغری و واقعا تاثیر خوبی داشت.

میخواستم بدونم الان با وجود شیر دهی امکان داره من پودر تخم کتان مصرف کنم؟

پسرم شیر مادر تغذیه میکنه و از ۵ ماهگی غذای کمکی هم میخوره

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام . بله مشکلی در زمان شیر دهی ندارد. ولی بهتر است است یک برنامه غذایی کامل از متخصص تغذیه خودتان دریافت نمایید.

تجربه شما

میشه بگین چجوری با پودر تخم کتان لاغر کردید؟چند کیلو؟؟