قهر همسر به دلیل توهین خواهرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 113 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من ٢٢سالمه و شوهرم ٢٨

سه ساله عقدیم خواهرشوهرم

عروس ما هم هست...

خیلی دخالت میكنه

سه ماه پیش یک دعوا بین عروسمون كه خواهر نامزدمه و آبجیم شد تو این دعوا خواهرشوهرم خیلی توهین كرد به من و خواهرم هم به نامزدم ...

خواهرشوهرم زنگ زده بود و همه چیزو به نامزدم گفته بود نامزدم هم به من پیام داد و كلی ناسزا بارم كرد ولی من جواب ندادم..تا یک ماه بعد كه بهش پیام دادم بیا مشكلاتمونو حل كنیم ..

اما جواب نداد تازگیا فهمیدم یک سیمكارت دیگه داره كه به من شمارشو نداده ...

ولی با خط قبلیش میاد تلگرام ...من نمیدونم چیكار كنم خسته شدم

از این همه قهر از این همه بی تفاوتی از نبودنش .به نظرتون دوباره من پاپیش بزارم

تحقیر نمیشم

شاید من براش اهمیتی ندارم كه

سراغمو نمیگیره تو رو خدا یک راهی جلو پام بزارید من چیكار كنم ..بهش پیام بدم یا ن

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

در زندگی ناراحتی پيش مي آيد و كاملا طبيعی است ،نحوه برخورد با آن خيلی مهم است .اما قهر معنايی ندارد ،زيرا باعث فاصله ميشود .و فرصت شناخت را از دو طرف ميگيرد .قهر كردن يعنی قطع ارتباط ،وقتی فردی قهر ميكند يعنی نميخواهد درباره موضوع حرف بزند و به شما هم اجازه نميدهد كه وارد حيطه مورد بحث شويد ،اما واقعيت اين است كه تا زمانی ميشود به يک مشكل پرداخت و آن را حل كرد كه هر دو طرف به صحبت درباره آن تمايل داشته باشند . پس بايد به گونه ايی رفتار كنيد كه قهر در رابطه شما از بين برود .شايد علت اين كه همسر شما قهر ميكند اين است كه فكر ميكند نميتواند در صحبت با شما پيروز شود يا به نتيجه دلخواهش برسد.دنبال مقصر نگرديد ،چون اين كار مسئله را بدتر ميكند .بايد بدانيد هر وقت مسئله ايی پيش می آيد دو طرف سهيم هستند .و فقط سهم ها متفاوت است كه خيلی اهميتی ندارد .با گفتگو بهترين نتيجه را ميگيريد و به شناخت ميرسيد .بايد به همسرتان ياد بدهيد كه به جای قهر ،حرف بزنند تا مسائل تان برطرف شود .برای اينكه بتوانيد همسرتان را برای صحبت كردن با خودتان درباره مسائل تان قانع كنيد ابتدا سعی كنيد به طور كامل به صحبت های او گوش دهيد .در اين زمان از خودتان دفاع نكنيد .ابتدا بايد همسرتان متوجه شوند كه شما به حرف های او در آرامش گوش ميكنيد .خود اين كار هنر بزرگی است .كه افراد زيادی قادر به انجام دادن آن نيستند .وقتی صحبت هايشان تمام شد بهتر است چيزی در دفاع از خودتان يا برای حل قضيه نگوييد و آنرا به موقعيت ديگری موكول كنيد .و اگر نميتوانيد صبر كنيد در آن موقع از همسرتان بپرسيدكه آيا دوست دارد شما در جواب حرفهايش حرفی بزنيد .اگر خواست برايش توضيح دهيد  .برای آشتی كردن هم بهتر است پيش قدم شويد و تماس بگيريد و بگوييد بهتر است با هم صحبت كنيم .به اين فكر نكنيد كه كوچک ميشويد و غرورتان له ميشود .برای رسيدن به زندگی با آرامش بايد تلاش كرد .مورد مهم اين است كه اجازه قهر ندهيد به محض ناراحتی پس از چند ساعت صحبت كنيد .هر چه زمان بيشتر بگذرد حرف زدن سخت تر ميشود .پس قهر را بی ارزش كنيد .هر كاری كه الان انجام ميدهيد ،همين ميشود شيوه ادامه مسير ...از لحظات زندگيتان بهترين استفاده را كنيد .توصيه ام اين است كه قبل از ازدواج حتما از مشاوره حضوری كمک بگيريد .

                                     شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻

تجربه شما

سلام ممنون از راهنمایی های خوبتون...

همسرم به هیچ وجه راضی نمیشه حرف بزنیم

باهاش تماس گرفتم اما جواب نداد

كار داره به جاهایی میرسه كه واقعا حس میكنم

دوستم نداره

الان تو همین قهر چند بار من پیشقدم میشم و اون جواب نمیده بهم

سلام بهش پیامم دادم ولی جوابمو نداد