بزرگ نمایی مشکلات

سلام من تقریبا ۴ ماهه که پسری وارد زندگیم شده که ۲ ماه پیش صیغه محرمیت خوندم ، پسر خوبیه ، خانواده خوبی داره، شغل خوب این آقا قدش ۱۶۵ هست و من تقریبا ۱۵۷ هستم؛ باخودش احساس خوبی دارم و میشه گفت خوبه که هست ؛ اما یکسره اون و از نظر قدی مقایسه میکنم ! یک مدت یادم میره بعد دوباره حساس میشم ؛ اینم بگم که تا الان هیچ اشاره به این موضوع به خودش نکردم ؛ فقط میخوام ببینم بعد از عقد این مساله حل میشه یا میمونه تو ذهنم! البته من شخصیتم طوری که همیشه از کاه کوه میسازم و آدم عجولی هستم !!!

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

با توجه به اینکه قد نامزدتون از شما بلندتر هست، بنده متوجه نشدم شما ایشون رو از نظر قدی با چه معیاری مقایسه می‌کنید؟ ازدواج، اتفاقی نیست که معجزه‌وار بتونه مسائل رو در ذهن ما حل بکنه. پیشنهاد می‌کنم به همراه نامزدتون برای مشاوره‌ی پیش از ازدواج به صورت حضوری مراجعه بفرمایید و ملاک‌های انتخاب همسرتون رو مورد بررسی قرار بدید تا بتونید بدون فاجعه‌سازی و عجله، بهترین تصمیم رو اتخاذ کنید و با چالش‌هایی که در ازدواج‌تون مانند تمام ازدواج‌ها ممکن هست وجود داشته باشه، بیشتر آشنا بشید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون